Secucam Diensten

Secucam techniek biedt u een breed en geintegreerd dienstenpakket. Of u nu aan het hoofd staat van een multinational of een eenmanszaak bent, wij bieden u dienstverlening op niveau. Wij bieden u de volgende diensten:

Alarm systemen

Deze innovatieve, processorgestuurde inbraakalarmcentrale biedt talrijke mogelijkheden voor persoonlijke beveiliging van private en zakelijke objecten.

Camera toezicht

In steeds meer winkels, huizen en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Camera’s hebben een preventieve werking. Ook geven de camera’s personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel.

Toegangs controle

Wij verstaan onder bouwkundige beveiligen: het aanpassen van (mogelijke) ingangen van een pand opdat een indringer veel moeilijker toegang kan krijgen tot dat pand.

Data en Telecommunicatie

De volgende werkzaamheden voeren wij o.a uit;
– Koppelen telefooncentrale aan het UTP netwerk
– Opbouwen en ombouwen van hoofd- en wandverdelers

Brand en ontruiminginstallatie

Brandveiligheid is belangrijk, zowel voor particuliere woningen als bedrijven. Een brand kan ongekend snel om zich heen grijpen.

Elektrotechniek

Van de aanleg van eenvoudige stopcontacten tot een compleet nieuwe meterkast en groepenkasten voor uw bedrijf: alle voorkomende werkzaamheden aan de elektra-installatie kunt u met een gerust hart aan SecuCam Techniek overlaten.