Alarm systemen

Deze innovatieve, processorgestuurde inbraakalarmcentrale biedt talrijke mogelijkheden voor persoonlijke beveiliging van private en zakelijke objecten. De programmering, bediening en optische weergave vinden plaats via het afgebakende LCD-bedieningsdeel. De centrale wordt met een 4-cijferige pincode op het bedieningsdeel of via een sleuteltoets op scherp gezet.

Als alternatief voor een ingevoerde pincode kunt u zich met behulp van een contactloze naderingschip bij het bedieningsdeel identificeren. De centrale ondersteunt daarbij verschillende activeringsopties; zo kunt u alle zones of slechts deel gebieden bij de scherp schakeling betrekken. De benodigde vertragingstijden voor de in- en uitgang kunnen afzonderlijk worden ingesteld.

Draadloos Alarmsysteem

Met draadloossysteem 868, 34 zones (32 radiografische, 2draadzones) en uw 4 scherpschakel bereikend realiseert u alle denkbare beveiligingseisen. Ongeacht of het daarbij om een winkel, een eengezinshuis of een kantoorcomplex gaat. Met de nieuwe SECVEST 868 doet u in elk geval de juiste keuze.

De innovatieve radiografische FM-technologie werkt op een speciaal voor radiografische alarminstallaties toegelaten “Security-frequentie” binnen de 868 MHz-band. Alle meldingen worden miljoen voudig gecodeerd verstuurd – zeker is zeker.

De duplex antennetechnologie waarborgt altijd een optimale ontvangst De bediening gebeurt via het bedieningsveld, via een contactloze nadering schipsleutel, met behulp van de handige afstandsbediening of via het radiografische bedieningsdeel. Bij een incident informeert de SECVEST 868, afhankelijk van de uitbouwfase, via de geintegreerde, overluide piezo-signaalgever, de draadloze buitenserien